Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína
Show full item record
No preview available
Title:
|
Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína |
Author: |
Borusík, Adam
|
Advisor: |
Valášek, Pavel
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá tradičními i novými enologickými procesy ve vinařské technologii. Hlavní část bakalářské práce pojednává o fermentačních a enzymatických procesech, jejich jednotlivých faktorech a využití enzymatických přípravků, které napomáhají z hroznů získat vysoce kvalitní víno. Poslední kapitola bakalářské práce zároveň také upozorňuje na nežádoucí procesy, které způsobují vady a nemoci vín. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30774
|
Date:
|
2014-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
29266
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account