Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína
Autor: Borusík, Adam
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá tradičními i novými enologickými procesy ve vinařské technologii. Hlavní část bakalářské práce pojednává o fermentačních a enzymatických procesech, jejich jednotlivých faktorech a využití enzymatických přípravků, které napomáhají z hroznů získat vysoce kvalitní víno. Poslední kapitola bakalářské práce zároveň také upozorňuje na nežádoucí procesy, které způsobují vady a nemoci vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30774
Datum: 2014-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29266


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
borusík_2014_dp.pdf 1.813Mb PDF Zobrazit/otevřít
borusík_2014_vp.pdf 108.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
borusík_2014_op.pdf 71.04Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet