Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici
Show full item record
No preview available
Title:
|
Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici |
Author: |
Koranda, Pavel
|
Advisor: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na dodržování stravných norem a finančních limitů ve Vazební věznici Olomouc v rámci Vězeňské služby České republiky. Teoretická část práce se zabývá přehledem informací a poznatků o výši finančních prostředků a stravných limitů. Obsahuje podrobnější specifikaci stravovacích předpisů pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Praktická část je založena na porovnání jídelních lístků sestavených odborným personálem oddělení logistiky s finančními limity stanovenými nařízením generálního ředitele. Analyzuje plnění finančních limitů podle jednotlivých stravovacích předpisů. Šetřením bylo zjištěno, že stanovené hodnoty finančních limitů stravy vězňů jsou čerpány rovnoměrně bez větších rozdílů od finanční stanovené náležitosti. Výjimkou jsou finanční limity bezlepkové diety a finanční limity malého přídavku pracujících. Je potřeba doporučit zvýšení finančního limitu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30449
|
Date:
|
2014-02-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
36870
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account