Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici |
Autor: |
Koranda, Pavel
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na dodržování stravných norem a finančních limitů ve Vazební věznici Olomouc v rámci Vězeňské služby České republiky. Teoretická část práce se zabývá přehledem informací a poznatků o výši finančních prostředků a stravných limitů. Obsahuje podrobnější specifikaci stravovacích předpisů pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Praktická část je založena na porovnání jídelních lístků sestavených odborným personálem oddělení logistiky s finančními limity stanovenými nařízením generálního ředitele. Analyzuje plnění finančních limitů podle jednotlivých stravovacích předpisů. Šetřením bylo zjištěno, že stanovené hodnoty finančních limitů stravy vězňů jsou čerpány rovnoměrně bez větších rozdílů od finanční stanovené náležitosti. Výjimkou jsou finanční limity bezlepkové diety a finanční limity malého přídavku pracujících. Je potřeba doporučit zvýšení finančního limitu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30449
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
36870
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet