Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Koranda, Pavel
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:18:17Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:18:17Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/30449
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na dodržování stravných norem a finančních limitů ve Vazební věznici Olomouc v rámci Vězeňské služby České republiky. Teoretická část práce se zabývá přehledem informací a poznatků o výši finančních prostředků a stravných limitů. Obsahuje podrobnější specifikaci stravovacích předpisů pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Praktická část je založena na porovnání jídelních lístků sestavených odborným personálem oddělení logistiky s finančními limity stanovenými nařízením generálního ředitele. Analyzuje plnění finančních limitů podle jednotlivých stravovacích předpisů. Šetřením bylo zjištěno, že stanovené hodnoty finančních limitů stravy vězňů jsou čerpány rovnoměrně bez větších rozdílů od finanční stanovené náležitosti. Výjimkou jsou finanční limity bezlepkové diety a finanční limity malého přídavku pracujících. Je potřeba doporučit zvýšení finančního limitu. |
|
dc.format |
50 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Finanční limit
|
cs |
dc.subject |
stravní předpis
|
cs |
dc.subject |
dodržování limitů
|
cs |
dc.subject |
jídelní lístek
|
cs |
dc.subject |
vyhodnocení jídelního lístku
|
cs |
dc.subject |
Financial limit
|
en |
dc.subject |
food regulation
|
en |
dc.subject |
limit observance
|
en |
dc.subject |
menu card
|
en |
dc.subject |
menu card evaluation
|
en |
dc.title |
Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici |
|
dc.title.alternative |
Observance of Eating Standards and Regulation in the Prison |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2014-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis focuses on observance of food and financial limits in the Olomouc Stockade which is part of the Czech Republic prison system. Theoretical part of the thesis is concerned with gathering information and findings about level of financial resources and boarding limits. This part contains a detailed specification of food regulations for individual categories of defendants and convicts. Practical part of the thesis is based on the comparison of menu cards prepared by professional personnel of logistics department and financial limitations defined by a regulation from the general manager. This part analyzes the filling of financial limits according to the individual food regulation. It was examined that the defined value of financial limits of prisoners food are being derived equally without any larger divergence from the financially established terms. The exeptions are financial limitations of gluten free diets and a little addition to the working personnel group. The final outcome is a recommendation of enhancement of the financial limit. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
36870
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2014-04-29 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account