Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
Show full item record
No preview available
Title:
|
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich |
Author: |
Dvořáková, Vlasta
|
Advisor: |
Brančová, Věra
|
Abstract:
|
Tématem mojí bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a pludrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce v daných podmínkách je zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z uvedených těst v malých cukrářských výrobnách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/29594
|
Date:
|
2014-02-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
C
35723
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account