Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Show simple item record

dc.contributor.advisor Brančová, Věra
dc.contributor.author Dvořáková, Vlasta
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:07:22Z
dc.date.available 2015-03-08T21:07:22Z
dc.date.issued 2014-02-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/29594
dc.description.abstract Tématem mojí bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a pludrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce v daných podmínkách je zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z uvedených těst v malých cukrářských výrobnách.
dc.format 72
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kynuté těsto cs
dc.subject droždí cs
dc.subject hladká mouka cs
dc.subject tažný margarín cs
dc.subject cukr moučka cs
dc.subject vejce cs
dc.subject kvásek cs
dc.subject leavened dough en
dc.subject plunder dough en
dc.subject yeast en
dc.subject plain flour en
dc.subject margarine en
dc.subject icing sugar en
dc.subject eggs en
dc.subject leavening en
dc.title Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
dc.title.alternative The Assessment of Optimal Conditions for Leavened Dough Production and Products Made from It
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2014-06-09
dc.description.abstract-translated The topic of my bachelor's thesis is to determine optimal conditions in the production of leavened and plunder dough. In my work I refer to their technological processes, a good choice of ingredients and different possibilities of leavened and plunder dough processing. The result of my thesis is to find out the most effective way of soft pastry production in small pastry manufactories.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 35723
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2014-05-14


Files in this item

Files Size Format View
dvořáková_2014_dp.pdf 43.19Mb PDF View/Open
dvořáková_2014_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
dvořáková_2014_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account