Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich |
Autor: |
Dvořáková, Vlasta
|
Vedoucí: |
Brančová, Věra
|
Abstrakt:
|
Tématem mojí bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a pludrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce v daných podmínkách je zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z uvedených těst v malých cukrářských výrobnách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/29594
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
35723
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet