Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
Autor: Dvořáková, Vlasta
Vedoucí: Brančová, Věra
Abstrakt: Tématem mojí bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a pludrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce v daných podmínkách je zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z uvedených těst v malých cukrářských výrobnách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/29594
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 35723


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dvořáková_2014_dp.pdf 43.19Mb PDF Zobrazit/otevřít
dvořáková_2014_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dvořáková_2014_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet