Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce |
| Autor: |
Zamcová, Irena
|
| Vedoucí: |
Bubelová, Zuzana
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá obsahem vlákniny a stravitelností u sedmi vybraných druhů čočky, jak v syrovém stavu, tak u čočky klíčené a vařené. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28792
|
|
Datum:
|
2014-02-10 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
34522
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet