Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce
Autor: Zamcová, Irena
Vedoucí: Bubelová, Zuzana
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá obsahem vlákniny a stravitelností u sedmi vybraných druhů čočky, jak v syrovém stavu, tak u čočky klíčené a vařené.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28792
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 34522


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zamcová_2014_dp.pdf 2.173Mb PDF Zobrazit/otevřít
zamcová_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zamcová_2014_op.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet