Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bubelová, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Zamcová, Irena
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:02:34Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:02:34Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28792
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá obsahem vlákniny a stravitelností u sedmi vybraných druhů čočky, jak v syrovém stavu, tak u čočky klíčené a vařené. |
|
dc.format |
77 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
čočka
|
cs |
dc.subject |
stravitelnost
|
cs |
dc.subject |
hrubá vláknina
|
cs |
dc.subject |
neutrálně-detergentní vláknina
|
cs |
dc.subject |
klíčení
|
cs |
dc.subject |
vaření
|
cs |
dc.subject |
lentil
|
en |
dc.subject |
digestibility
|
en |
dc.subject |
crude fibre
|
en |
dc.subject |
neutral-detergent fibre
|
en |
dc.subject |
sprouting
|
en |
dc.subject |
cooking
|
en |
dc.title |
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce |
|
dc.title.alternative |
The Effect of Germination and Cooking on Digestibility and Fibre Content in Lentils |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mišurcová, Ladislava |
|
dc.date.accepted |
2014-05-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
Diploma thesis deals with fibre content and digestibility of seven types of lentils, both raw and sprouted and cooked. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
34522
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2014-04-25 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account