dc.contributor.advisor |
Navrátil, Milan
|
|
dc.contributor.author |
Pajonk, Lukáš
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-13T03:44:19Z |
|
dc.date.available |
2013-10-13T03:44:19Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24893
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním využití měření dielektrických vlastností pro měření kvality potravin, konkrétně jedlých olejů. Zaměřuje se na změny jejich vlastností vlivem času, světla a tepla. Konkrétně se zaměřuje na měření relativní permitivity a disipačního faktoru. |
cs |
dc.format |
45 s. (43 289 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2043245 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Dielektrická spektroskopie
|
cs |
dc.subject |
relativní permitivita
|
cs |
dc.subject |
disipační faktor
|
cs |
dc.subject |
jedlé oleje
|
cs |
dc.subject |
Dielectric spectroscopy
|
en |
dc.subject |
dielectric constant
|
en |
dc.subject |
dissipation factor
|
en |
dc.subject |
edible oils
|
en |
dc.title |
Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin |
cs |
dc.title.alternative |
An Analysis of the Chosen Properties of Selected Foodstuffs Using Dielectric Spectroscopy<br> |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Křesálek, Vojtěch |
|
dc.date.accepted |
2013-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis examines the use of measuring dielectric properties for measuring the quality of foods, particularly edible oils. It focuses on changes in their characteristics with time, light, and heat. Specifically, focusing on the measurement of relative permittivity and dissipation factor. |
en |
dc.description.department |
Ústav bezpečnostního inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/92
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Bezpečnostní technologie, systémy a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Security Technologies, Systems and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Inženýrská informatika |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Engineering Informatics |
en |
dc.identifier.stag |
31704
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-30 |
|
local.subject |
kvalita potravin
|
cs |
local.subject |
instrumentální analýza
|
cs |
local.subject |
food quality
|
en |
local.subject |
instrumental analysis
|
en |