Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin |
Autor: |
Pajonk, Lukáš
|
Vedoucí: |
Navrátil, Milan
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním využití měření dielektrických vlastností pro měření kvality potravin, konkrétně jedlých olejů. Zaměřuje se na změny jejich vlastností vlivem času, světla a tepla. Konkrétně se zaměřuje na měření relativní permitivity a disipačního faktoru. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24893
|
Datum:
|
2013-02-25 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav bezpečnostního inženýrství |
Studijní obor:
|
Bezpečnostní technologie, systémy a management |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
31704
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet