Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení

DSpace Repository

Language: English čeština 

Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení

Show simple item record

dc.contributor.advisor Burešová, Pavla
dc.contributor.author Křivová, Tereza
dc.date.accessioned 2013-10-11T18:50:55Z
dc.date.available 2013-10-11T18:50:55Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24401
dc.description.abstract Cílem práce je seznámení s charakteristikou odrůd vín pěstovaných ve Slovácké podoblas-ti, metodikou senzorického hodnocení vín a analytické metody hodnocení základních pa-rametrů tj. stanovení obsahu kyselin, zbytkového cukru a oxidu siřičitého. Další výstupem této práce je enogastronomie v praxi, tj. doporučení vybraných odrůd vín Slovácké podob-lasti s podávanými pokrmy charakteristickými pro oblast regionu Slovácka. cs
dc.format 48 s. ( 7 882 znaků) cs
dc.format.extent 1530098 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject senzorické hodnocení vín cs
dc.subject analytické metody hodnocení vín cs
dc.subject enogastrono-mie cs
dc.subject Sensory rating vine en
dc.subject Analytic methods of rating vine en
dc.subject Enogastronomy en
dc.title Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení cs
dc.title.alternative Enogastronomy - the Entry of Wine into Gastronomic Technologies and Facilities en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fic, Vlastimil
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated Main purpose of bachelor thesis is explanation of variety vine, which grow in Slovacky region, methods of sensory rating vine and analytic methods of rating based parameters. It means determination of content of acids, residual sugar and sulphurous oxide. Next chapter this thesis is enogastronomy in use. It includes recommendation of selected variety vine of Slovacky region with served meals, which are typical for Slovacky region. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30840
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-16


Files in this item

Files Size Format View
křivová_2013_bp.pdf 1.459Mb PDF View/Open
křivová_2013_vp.pdf 59.48Kb PDF View/Open
křivová_2013_op.pdf 113.4Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account