dc.contributor.advisor |
Burešová, Pavla
|
|
dc.contributor.author |
Křivová, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T18:50:55Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T18:50:55Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24401
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce je seznámení s charakteristikou odrůd vín pěstovaných ve Slovácké podoblas-ti, metodikou senzorického hodnocení vín a analytické metody hodnocení základních pa-rametrů tj. stanovení obsahu kyselin, zbytkového cukru a oxidu siřičitého. Další výstupem této práce je enogastronomie v praxi, tj. doporučení vybraných odrůd vín Slovácké podob-lasti s podávanými pokrmy charakteristickými pro oblast regionu Slovácka. |
cs |
dc.format |
48 s. ( 7 882 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1530098 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
senzorické hodnocení vín
|
cs |
dc.subject |
analytické metody hodnocení vín
|
cs |
dc.subject |
enogastrono-mie
|
cs |
dc.subject |
Sensory rating vine
|
en |
dc.subject |
Analytic methods of rating vine
|
en |
dc.subject |
Enogastronomy
|
en |
dc.title |
Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení |
cs |
dc.title.alternative |
Enogastronomy - the Entry of Wine into Gastronomic Technologies and Facilities |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fic, Vlastimil |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
Main purpose of bachelor thesis is explanation of variety vine, which grow in Slovacky region, methods of sensory rating vine and analytic methods of rating based parameters. It means determination of content of acids, residual sugar and sulphurous oxide. Next chapter this thesis is enogastronomy in use. It includes recommendation of selected variety vine of Slovacky region with served meals, which are typical for Slovacky region. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30840
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-16 |
|