Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu |
Autor: |
Horáková, Marcela
|
Vedoucí: |
Gálová, Jitka
|
Abstrakt:
|
V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován legislativě zmíněných produktů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24280
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
30679
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet