Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gálová, Jitka
dc.contributor.author Horáková, Marcela
dc.date.accessioned 2013-10-11T15:31:49Z
dc.date.available 2013-10-11T15:31:49Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24280
dc.description.abstract V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován legislativě zmíněných produktů. cs
dc.format 52 s. cs
dc.format.extent 1890884 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject jablka cs
dc.subject jablečná dřeň cs
dc.subject ovocné nektary cs
dc.subject dětské přesnídávky cs
dc.subject ovocné pomazánky cs
dc.subject apples en
dc.subject apple pulp en
dc.subject fruit nectars en
dc.subject children's snack en
dc.subject fruit spreads en
dc.title Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu cs
dc.title.alternative Apple Pulp and its Use in Food Industry en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2013-06-05
dc.description.abstract-translated In the present thesis I have focused on apples, which are the most typical fruits of our area. In the first chapter we can learn general information about content and nutritional value of apples, in next chapters the attention is concentrated on apple pulp and its use in the production of fruit nectars, children's snack and fruit spreads. Conclusion of the study is devoted to the legislation of above mentioned products. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30679
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2013-05-15


Files in this item

Files Size Format View
horáková_2013_bp.pdf 1.803Mb PDF View/Open
horáková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
horáková_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account