dc.contributor.advisor |
Gálová, Jitka
|
|
dc.contributor.author |
Horáková, Marcela
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T15:31:49Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T15:31:49Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24280
|
|
dc.description.abstract |
V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován legislativě zmíněných produktů. |
cs |
dc.format |
52 s. |
cs |
dc.format.extent |
1890884 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
jablka
|
cs |
dc.subject |
jablečná dřeň
|
cs |
dc.subject |
ovocné nektary
|
cs |
dc.subject |
dětské přesnídávky
|
cs |
dc.subject |
ovocné pomazánky
|
cs |
dc.subject |
apples
|
en |
dc.subject |
apple pulp
|
en |
dc.subject |
fruit nectars
|
en |
dc.subject |
children's snack
|
en |
dc.subject |
fruit spreads
|
en |
dc.title |
Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu |
cs |
dc.title.alternative |
Apple Pulp and its Use in Food Industry |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2013-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the present thesis I have focused on apples, which are the most typical fruits of our area. In the first chapter we can learn general information about content and nutritional value of apples, in next chapters the attention is concentrated on apple pulp and its use in the production of fruit nectars, children's snack and fruit spreads. Conclusion of the study is devoted to the legislation of above mentioned products. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30679
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|