Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku |
Autor: |
Špačková, Martina
|
Vedoucí: |
Doležalová, Magda
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se v první části zaměřuje na mikrobiální lipázy, jejich rozdělení, vlastnosti a využití v potravinářském průmyslu. Druhá část charakterizuje případná mikrobiální rizika a mikrobiální vady při zpracování a skladování jednotlivých mléčných výrob-ků s vysokým obsahem mléčného tuku. Třetí část se zabývá metodami konzervace, pomocí kterých lze účinně zabránit růstu nežádoucím mikroorganismům u těchto výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24118
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25797
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet