Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
Show full item record
No preview available
Title:
|
Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech |
Author: |
Švajdová, Zuzana
|
Advisor: |
Škrovánková, Soňa
|
Abstract:
|
V teoretické části diplomové práce je charakterizována réva vinná a vybrané odrůdy červených a bílých vín, popis chemického složení vína včetně jednotlivých technologických kroků jeho výroby a metodami stanovení sacharidů ve víně. Experimentální část je zaměřena na stanovení glukózy a fruktózy v 15 vybraných vzorcích červených a bílých vín pomocí HPLC s RID detekcí a enzymatickým stanovením. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23622
|
Date:
|
2013-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
29961
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account