Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech |
Autor: |
Švajdová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Škrovánková, Soňa
|
Abstrakt:
|
V teoretické části diplomové práce je charakterizována réva vinná a vybrané odrůdy červených a bílých vín, popis chemického složení vína včetně jednotlivých technologických kroků jeho výroby a metodami stanovení sacharidů ve víně. Experimentální část je zaměřena na stanovení glukózy a fruktózy v 15 vybraných vzorcích červených a bílých vín pomocí HPLC s RID detekcí a enzymatickým stanovením. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23622
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
29961
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet