dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Pechtorová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T20:01:55Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T20:01:55Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23459
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce, je seznámení se s výrobou piva, jednotlivými fázemi výroby a problematikou vzniku alkoholu a oxidu uhličitého v pivu. Dále jsou popsány jednotlivé fáze výroby, faktory a druhy kvašení ovlivňují množství alkoholu a oxidu uhličitého. |
cs |
dc.format |
72 s. (105 581 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2832084 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mladina
|
cs |
dc.subject |
kvašení
|
cs |
dc.subject |
etanol
|
cs |
dc.subject |
oxid uhličitý
|
cs |
dc.subject |
pivo
|
cs |
dc.subject |
wort
|
en |
dc.subject |
fermentation
|
en |
dc.subject |
ethanol
|
en |
dc.subject |
carbon dioxide
|
en |
dc.subject |
beer
|
en |
dc.title |
Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva. |
cs |
dc.title.alternative |
The Alcohol and Carbon Dioxide Content Depending on the Extract in Particular Stages of Beer Production. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2012-09-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this work is the introduction to beer production , individual production stages and issues of alcohol and carbon dioxide in beer. The description of the stages of production, and the types of factors affecting fermentation alcohol and carbon dioxide. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25794
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-08-13 |
|