Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva. |
Autor: |
Pechtorová, Veronika
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce, je seznámení se s výrobou piva, jednotlivými fázemi výroby a problematikou vzniku alkoholu a oxidu uhličitého v pivu. Dále jsou popsány jednotlivé fáze výroby, faktory a druhy kvašení ovlivňují množství alkoholu a oxidu uhličitého. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23459
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25794
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet