Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
Autor: Pechtorová, Veronika
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Cílem bakalářské práce, je seznámení se s výrobou piva, jednotlivými fázemi výroby a problematikou vzniku alkoholu a oxidu uhličitého v pivu. Dále jsou popsány jednotlivé fáze výroby, faktory a druhy kvašení ovlivňují množství alkoholu a oxidu uhličitého.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23459
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25794


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pechtorová_2012_bp.pdf 2.700Mb PDF Zobrazit/otevřít
pechtorová_2012_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pechtorová_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet