Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hlavinková, Martina
dc.contributor.author Výtiska, Antonín
dc.date.accessioned 2013-10-08T19:19:25Z
dc.date.available 2013-10-08T19:19:25Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22602
dc.description.abstract Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává jejich technologické po-stupy a ukazuje na její rentabilitu i racionální výživu. cs
dc.format 46 cs
dc.format.extent 1201439 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: cukrářská výroba cs
dc.subject šlehané hmoty cs
dc.subject technologický postup výroby cs
dc.subject sypké směsi cs
dc.subject racionalizace výroby cs
dc.subject Confectionery production en
dc.subject whipped materials en
dc.subject technology procedure of production en
dc.subject powdery materials en
dc.subject racionalization of production en
dc.title Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy. cs
dc.title.alternative Production of Whipped Materials and Current Using of New Trends into Products of the Rational Nutrition. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Burešová, Iva
dc.date.accepted 2012-09-05
dc.description.abstract-translated The dissertation "Production of whipped materials and current using of new trends into products of the rational nutrition" is focused on some particular technologies in the classical confectionery produktion and on the division according to special spheres. At the same time the dissertation points at some options of the establishement of new trends in assort-ment of confectionery goods, e.g. establishment of some material substaces and new mate-rials in the traditional confectionery products. It also compares their technology procedures and shows their rentability as well as rational nutrition. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25889
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-08-24


Files in this item

Files Size Format View
výtiska_2012_bp.pdf 1.145Mb PDF View/Open
výtiska_2012_vp.doc 91Kb Microsoft Word View/Open
výtiska_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account