dc.contributor.advisor |
Hlavinková, Martina
|
|
dc.contributor.author |
Výtiska, Antonín
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T19:19:25Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T19:19:25Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22602
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává jejich technologické po-stupy a ukazuje na její rentabilitu i racionální výživu. |
cs |
dc.format |
46 |
cs |
dc.format.extent |
1201439 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Klíčová slova: cukrářská výroba
|
cs |
dc.subject |
šlehané hmoty
|
cs |
dc.subject |
technologický postup výroby
|
cs |
dc.subject |
sypké směsi
|
cs |
dc.subject |
racionalizace výroby
|
cs |
dc.subject |
Confectionery production
|
en |
dc.subject |
whipped materials
|
en |
dc.subject |
technology procedure of production
|
en |
dc.subject |
powdery materials
|
en |
dc.subject |
racionalization of production
|
en |
dc.title |
Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy. |
cs |
dc.title.alternative |
Production of Whipped Materials and Current Using of New Trends into Products of the Rational Nutrition. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Burešová, Iva |
|
dc.date.accepted |
2012-09-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The dissertation "Production of whipped materials and current using of new trends into products of the rational nutrition" is focused on some particular technologies in the classical confectionery produktion and on the division according to special spheres. At the same time the dissertation points at some options of the establishement of new trends in assort-ment of confectionery goods, e.g. establishment of some material substaces and new mate-rials in the traditional confectionery products. It also compares their technology procedures and shows their rentability as well as rational nutrition. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25889
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-08-24 |
|