Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy. |
Autor: |
Výtiska, Antonín
|
Vedoucí: |
Hlavinková, Martina
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává jejich technologické po-stupy a ukazuje na její rentabilitu i racionální výživu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22602
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
25889
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet