Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.
Autor: Výtiska, Antonín
Vedoucí: Hlavinková, Martina
Abstrakt: Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává jejich technologické po-stupy a ukazuje na její rentabilitu i racionální výživu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22602
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25889


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
výtiska_2012_bp.pdf 1.145Mb PDF Zobrazit/otevřít
výtiska_2012_vp.doc 91Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
výtiska_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet