Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy. |
Author: |
Výtiska, Antonín
|
Advisor: |
Hlavinková, Martina
|
Abstract:
|
Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává jejich technologické po-stupy a ukazuje na její rentabilitu i racionální výživu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22602
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
C
25889
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account