Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce. |
Author: |
Motyčková, Kristýna
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou antioxidantů v bobulovém ovoci. V jednotlivých kapitolách se práce věnuje přírodním antioxidantům (vitamin A, E, C, flavonoidy, flavony, flavonony, karotenoidy, selen, alkaloidy a další) a syntetickým antioxidantům (BHA, BHT, TBHQ, galláty). Také jsou zde popsány jednotlivé druhy drobného ovoce. V závěru práce je popsán výskyt antioxidantů v bobulovém ovoci. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18506
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
C
22690
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account