Porovnání diet a jejich nežádoucích vlivů na organismus

DSpace Repository

Language: English čeština 

Porovnání diet a jejich nežádoucích vlivů na organismus

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Hladůvková, Dita
dc.date.accessioned 2012-03-11T15:51:14Z
dc.date.available 2012-03-11T15:51:14Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18484
dc.description.abstract Bakalářská práce řeší problematiku diet, které nepříznivě ovlivňují organismus. Jsou porovnány nejznámější diety a vyjmenovány jejich nedostatky. Tyto nedostatky se týkají nedostatečného, nebo nadměrného příjmu určitých živin. Poslední část je věnována návrhům, které řeší problematiku onemocnění vyvolané dietami a jak jim zabránit. cs
dc.format 68 s. (86506 znaků) cs
dc.format.extent 1691210 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject diety cs
dc.subject výživa cs
dc.subject základní živiny cs
dc.subject onemocnění cs
dc.subject diets en
dc.subject nutrition en
dc.subject essentials nutrients en
dc.subject diseases en
dc.title Porovnání diet a jejich nežádoucích vlivů na organismus cs
dc.title.alternative Comparison of diets and their unwanted effects on the organism en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2011-06-10
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with the issue of diets which affects adversely the organism. There are compared the best known diets and listed their deficiencies. These deficiencies are concerned with insufficient or excessive intake of certain nutrients. The last part is devoted to proposals that deals the problems caused by the diets and how to avoid them. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22681
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
hladůvková_2011_bp.pdf 1.612Mb PDF View/Open
hladůvková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
hladůvková_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account