Porovnání diet a jejich nežádoucích vlivů na organismus
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Porovnání diet a jejich nežádoucích vlivů na organismus |
Autor: |
Hladůvková, Dita
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce řeší problematiku diet, které nepříznivě ovlivňují organismus. Jsou porovnány nejznámější diety a vyjmenovány jejich nedostatky. Tyto nedostatky se týkají nedostatečného, nebo nadměrného příjmu určitých živin. Poslední část je věnována návrhům, které řeší problematiku onemocnění vyvolané dietami a jak jim zabránit. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18484
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22681
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet