dc.contributor.advisor |
Fišera, Miroslav
|
|
dc.contributor.author |
Frantík, Vojtěch
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T15:50:30Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T15:50:30Z |
|
dc.date.issued |
2011-08-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18482
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je poukázat na významnost syrové stravy a její vliv na zdravotní stav. Dalším cílem je také zdůraznit nutriční rozdíly syrové a vařené stravy a možné následky nutričního podvyživení. V práci je obsaženo, proč je strava upravována a jak úprava působí na stravitelnost. Je zde také uveden přehled všech nutrientů, vitaminů a minerálních látek a jejich doporučené dávky. |
cs |
dc.format |
51 s. (77385 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
968284 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
nutrient
|
cs |
dc.subject |
zdravotní stav
|
cs |
dc.subject |
nemoc
|
cs |
dc.subject |
organizmus
|
cs |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
health condition
|
en |
dc.subject |
illness
|
en |
dc.subject |
organism
|
en |
dc.title |
Nutriční aspekty syrové stravy |
cs |
dc.title.alternative |
The Nutrition Aspects of Raw Food |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2011-08-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to refer significance of raw food and its influence on health condition. Further aim is also the importance of nutrition differences between raw food and cooked food and possible consequences of nutrition deficiency. This work contains reasons, why is food cooked and how its effect on digestibility. There is also a overview of all nutrients, vitamins and minerals and their recommended intake. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22679
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
D |
|