Nutriční aspekty syrové stravy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční aspekty syrové stravy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Fišera, Miroslav
dc.contributor.author Frantík, Vojtěch
dc.date.accessioned 2012-03-11T15:50:30Z
dc.date.available 2012-03-11T15:50:30Z
dc.date.issued 2011-08-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18482
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je poukázat na významnost syrové stravy a její vliv na zdravotní stav. Dalším cílem je také zdůraznit nutriční rozdíly syrové a vařené stravy a možné následky nutričního podvyživení. V práci je obsaženo, proč je strava upravována a jak úprava působí na stravitelnost. Je zde také uveden přehled všech nutrientů, vitaminů a minerálních látek a jejich doporučené dávky. cs
dc.format 51 s. (77385 znaků) cs
dc.format.extent 968284 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject nutrient cs
dc.subject zdravotní stav cs
dc.subject nemoc cs
dc.subject organizmus cs
dc.subject nutrition en
dc.subject health condition en
dc.subject illness en
dc.subject organism en
dc.title Nutriční aspekty syrové stravy cs
dc.title.alternative The Nutrition Aspects of Raw Food en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2011-08-29
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is to refer significance of raw food and its influence on health condition. Further aim is also the importance of nutrition differences between raw food and cooked food and possible consequences of nutrition deficiency. This work contains reasons, why is food cooked and how its effect on digestibility. There is also a overview of all nutrients, vitamins and minerals and their recommended intake. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22679
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
frantík_2011_bp.pdf 945.5Kb PDF View/Open
frantík_2011_vp.pdf 64.23Kb PDF View/Open
frantík_2011_op.pdf 63.02Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account