dc.contributor.advisor |
Kubík, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Hegerová, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T12:30:53Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T12:30:53Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18186
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost restaurace Palačinkárna v Kroměříži. Práce je rozdělena do tří částí, a to teoretickou, analytickou a projektovou. V teoretické části je zkoumána problematika konkurenceschopnosti, prostředí podniku včetně analýz potřebných pro analytickou část. Dále jsou charakterizovány typy marketingového výzkumu a typologie restauračních zařízení. Analytická část je zaměřena na charakteristiku podniku, analýzu konkurence, PEST analýzu, SWOT analýzu, marketingový výzkum a v závěru jsou určeny návrhy na zlepšení stávajícího stavu. Stěžejní části celé práce je část projektová, která vyplývá z předcházejících analýz. Soustřeďuje se na rekonstrukci podniku. Je rozdělena na tři dílčí části a jejich nákladovou, časovou a rizikovou analýzu s tím, že v závěru jsou všechny dílčí rekonstrukce propojeny. |
cs |
dc.format |
97 s. |
cs |
dc.format.extent |
4255421 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
prostředí podniku
|
cs |
dc.subject |
restaurační zařízení
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
rekonstrukce
|
cs |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
business environment
|
en |
dc.subject |
restaurants
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
reconstruction
|
en |
dc.title |
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž |
cs |
dc.title.alternative |
Project of enhancing the competitiveness of Palačinkárna restaurant in Kromeriz |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlčáková, Tereza |
|
dc.date.accepted |
2011-05-24 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis is focused on competitivenes of restaurant Palacinkarna in Kromeriz. It is divided into free parts, as is teoretics, analysis and project. In teoretical part there are described competitiveness, business environment with description of analyses used in analytical part. Further there are characterised types of marketing research and types of restaurants. Analytical part is focused on characteristic of the company, competition analysis, PEST analysis, SWOT analysis and marketing research and in the end there are descibed improvement suggestions. Project is the basic for all this thesis. It is built on analyses from analytical part. It describes reconstruction of restaurant, which is dividend into three part reconstructions with its cost, time and risk analysis. In the end there are all part recostructions putted together. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/175
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
21064
|
|
dc.date.assigned |
2011-03-28 |
|
utb.result.grade |
C |
|