Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž |
Autor: |
Hegerová, Eva
|
Vedoucí: |
Kubík, Josef
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost restaurace Palačinkárna v Kroměříži. Práce je rozdělena do tří částí, a to teoretickou, analytickou a projektovou. V teoretické části je zkoumána problematika konkurenceschopnosti, prostředí podniku včetně analýz potřebných pro analytickou část. Dále jsou charakterizovány typy marketingového výzkumu a typologie restauračních zařízení. Analytická část je zaměřena na charakteristiku podniku, analýzu konkurence, PEST analýzu, SWOT analýzu, marketingový výzkum a v závěru jsou určeny návrhy na zlepšení stávajícího stavu. Stěžejní části celé práce je část projektová, která vyplývá z předcházejících analýz. Soustřeďuje se na rekonstrukci podniku. Je rozdělena na tři dílčí části a jejich nákladovou, časovou a rizikovou analýzu s tím, že v závěru jsou všechny dílčí rekonstrukce propojeny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18186
|
Datum:
|
2011-05-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav managementu a marketingu |
Studijní obor:
|
Management a marketing |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
21064
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet