Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž
Show full item record
No preview available
Title:
|
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž |
Author: |
Hegerová, Eva
|
Advisor: |
Kubík, Josef
|
Abstract:
|
Tato diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost restaurace Palačinkárna v Kroměříži. Práce je rozdělena do tří částí, a to teoretickou, analytickou a projektovou. V teoretické části je zkoumána problematika konkurenceschopnosti, prostředí podniku včetně analýz potřebných pro analytickou část. Dále jsou charakterizovány typy marketingového výzkumu a typologie restauračních zařízení. Analytická část je zaměřena na charakteristiku podniku, analýzu konkurence, PEST analýzu, SWOT analýzu, marketingový výzkum a v závěru jsou určeny návrhy na zlepšení stávajícího stavu. Stěžejní části celé práce je část projektová, která vyplývá z předcházejících analýz. Soustřeďuje se na rekonstrukci podniku. Je rozdělena na tři dílčí části a jejich nákladovou, časovou a rizikovou analýzu s tím, že v závěru jsou všechny dílčí rekonstrukce propojeny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18186
|
Date:
|
2011-05-02 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav managementu a marketingu |
Discipline:
|
Management a marketing |
Grade for thesis and defense:
|
C
21064
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account