Výroba a vlastnosti čokoládových polev

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba a vlastnosti čokoládových polev

Show simple item record

dc.contributor.advisor Brachtl, Václav
dc.contributor.author Hřibová, Petra
dc.date.accessioned 2012-03-11T10:29:25Z
dc.date.available 2012-03-11T10:29:25Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18012
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády, čokoládových polev a dalších cukrovinek z nich vyrobených. Součástí práce je i jejich historie a rozdělení. Dále je uvedeno pěstování kakaovníku, získávání kakaa a dalších surovin pro výrobu čokolády. Podrobně je popsána technologie výroby čokoládových polev. V závěru práce jsou uvedeny vlastnosti čokolády a její příznivé účinky na zdraví člověka. cs
dc.format 52 s. (66352 znaků) cs
dc.format.extent 2783231 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Čokoláda cs
dc.subject historie cs
dc.subject kakao cs
dc.subject výroba cs
dc.subject poleva cs
dc.subject vlastnosti cs
dc.subject Chocolate en
dc.subject history en
dc.subject cocoa en
dc.subject production en
dc.subject icing en
dc.subject properties en
dc.title Výroba a vlastnosti čokoládových polev cs
dc.title.alternative Production and properties of chocolate icing en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Sukovitá, Marcela
dc.date.accepted 2011-06-09
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the characteristics of chocolate, chocolate icing and other confectionery products made of them. Part of the thesis is about their history and division. Further, there is stated cacao-tree cultivation, getting cocoa and other raw materials for chocolate manufacturing. There is described in detail technology of making chocolate icing. In conclusion there are given properties of chocolate and their positive effects on human health. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22687
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
hřibová_2011_bp.pdf 2.654Mb PDF View/Open
hřibová_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
hřibová_2011_op.zip 67.76Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account