Výroba a vlastnosti čokoládových polev

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba a vlastnosti čokoládových polev

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba a vlastnosti čokoládových polev
Autor: Hřibová, Petra
Vedoucí: Brachtl, Václav
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády, čokoládových polev a dalších cukrovinek z nich vyrobených. Součástí práce je i jejich historie a rozdělení. Dále je uvedeno pěstování kakaovníku, získávání kakaa a dalších surovin pro výrobu čokolády. Podrobně je popsána technologie výroby čokoládových polev. V závěru práce jsou uvedeny vlastnosti čokolády a její příznivé účinky na zdraví člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18012
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22687


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hřibová_2011_bp.pdf 2.654Mb PDF Zobrazit/otevřít
hřibová_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hřibová_2011_op.zip 67.76Kb Neznámý Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet