dc.contributor.advisor |
Sasínek, Jaromír
|
|
dc.contributor.author |
Cahlíková, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T14:29:06Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T14:29:06Z |
|
dc.date.issued |
2011-08-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17260
|
|
dc.description.abstract |
V této teoretické bakalářské práci jsou stručně popsány obvyklé způsoby skladování pšenice potravinářské v České republice, vliv skladování na změny kvalitativních parametrů a nástroje, které jsou vhodné pro implementaci systémů managementu kvality s možností uplatnění v podmínkách společností, které ji skladují. Následně byl vybrán jeden z nástrojů a popsáno jeho uplatnění v konkrétním podniku. |
cs |
dc.format |
56 s. |
cs |
dc.format.extent |
6401885 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
potravinářská pšenice
|
cs |
dc.subject |
norma ČSN EN ISO 9001
|
cs |
dc.subject |
norma ČSN EN ISO 22000
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost potravin
|
cs |
dc.subject |
food wheat
|
en |
dc.subject |
the standard ČSN EN ISO 9001
|
en |
dc.subject |
the standard ČSN EN ISO 22000
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
quality management
|
en |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.title |
Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské |
cs |
dc.title.alternative |
Quality Assurance Systems in Bread Wheat Storage |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Burešová, Iva |
|
dc.date.accepted |
2011-08-30 |
|
dc.description.abstract-translated |
Described in this bachelor?s thesis are the usual ways of storing food wheat in the Czech Republic, the impact of storing on the changes of qualitative parameters and the tools sui-table for implementing the systems of quality management, applicable in companies storing the food wheat. Consequently the most suitable tool has been chosen and its applicability in a real company has been described. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22720
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|