Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sasínek, Jaromír
dc.contributor.author Cahlíková, Kateřina
dc.date.accessioned 2012-03-10T14:29:06Z
dc.date.available 2012-03-10T14:29:06Z
dc.date.issued 2011-08-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17260
dc.description.abstract V této teoretické bakalářské práci jsou stručně popsány obvyklé způsoby skladování pšenice potravinářské v České republice, vliv skladování na změny kvalitativních parametrů a nástroje, které jsou vhodné pro implementaci systémů managementu kvality s možností uplatnění v podmínkách společností, které ji skladují. Následně byl vybrán jeden z nástrojů a popsáno jeho uplatnění v konkrétním podniku. cs
dc.format 56 s. cs
dc.format.extent 6401885 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject potravinářská pšenice cs
dc.subject norma ČSN EN ISO 9001 cs
dc.subject norma ČSN EN ISO 22000 cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject bezpečnost potravin cs
dc.subject food wheat en
dc.subject the standard ČSN EN ISO 9001 en
dc.subject the standard ČSN EN ISO 22000 en
dc.subject HACCP en
dc.subject quality management en
dc.subject food safety en
dc.title Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské cs
dc.title.alternative Quality Assurance Systems in Bread Wheat Storage en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Burešová, Iva
dc.date.accepted 2011-08-30
dc.description.abstract-translated Described in this bachelor?s thesis are the usual ways of storing food wheat in the Czech Republic, the impact of storing on the changes of qualitative parameters and the tools sui-table for implementing the systems of quality management, applicable in companies storing the food wheat. Consequently the most suitable tool has been chosen and its applicability in a real company has been described. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22720
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
cahlíková_2011_bp.pdf 6.105Mb PDF View/Open
cahlíková_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
cahlíková_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account