Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské |
Autor: |
Cahlíková, Kateřina
|
Vedoucí: |
Sasínek, Jaromír
|
Abstrakt:
|
V této teoretické bakalářské práci jsou stručně popsány obvyklé způsoby skladování pšenice potravinářské v České republice, vliv skladování na změny kvalitativních parametrů a nástroje, které jsou vhodné pro implementaci systémů managementu kvality s možností uplatnění v podmínkách společností, které ji skladují. Následně byl vybrán jeden z nástrojů a popsáno jeho uplatnění v konkrétním podniku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17260
|
Datum:
|
2011-08-15 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22720
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet