Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dvořáková, Monika
dc.contributor.author Pekníková, Martina
dc.date.accessioned 2012-03-10T02:38:53Z
dc.date.available 2012-03-10T02:38:53Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16806
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá účinkem mikrovlnného záření na jakost potravin. Popisuje charakteristiku a základní principy mikrovlnné trouby. Mikrovlnná trouba má své klady i zápory, které je nutno respektovat. Práce se zabývá přehledem vědeckých poznatků, které prozrazují, že mikrovlny působí na každou potravinu jiným způsobem. cs
dc.format 38 s. (6 829) cs
dc.format.extent 1527681 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mikrovlnný ohřev cs
dc.subject mikrovlnná trouba cs
dc.subject mikrovlnná trouba cs
dc.subject elektromagnetické pole cs
dc.subject technologie cs
dc.subject senzorické hodnocení cs
dc.subject jakost cs
dc.subject tepelná úprava cs
dc.subject vlhkost cs
dc.subject Microwave heating en
dc.subject microwave oven en
dc.subject electromagnetic field en
dc.subject technology en
dc.subject sensory evaluation en
dc.subject quality en
dc.subject preparation by use of heat en
dc.subject humidity en
dc.title Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin cs
dc.title.alternative Effect of Microwave Heating on Food Quality en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2011-06-24
dc.description.abstract-translated The Bachelor?s thesis deals with the effect of the microwave radiation into the food quality. It describes the characteristics and the basic principles of the microwave oven. The microwave oven has its pros and cons which is necessary to respekt. The thesis also deals with the scientific knowledge survey which shows, that the microwaves have an effect on different kinds of food in different ways. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22765
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade E


Files in this item

Files Size Format View
pekníková_2011_bp.pdf 1.456Mb PDF View/Open
pekníková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
pekníková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account