Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin
Autor: Pekníková, Martina
Vedoucí: Dvořáková, Monika
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá účinkem mikrovlnného záření na jakost potravin. Popisuje charakteristiku a základní principy mikrovlnné trouby. Mikrovlnná trouba má své klady i zápory, které je nutno respektovat. Práce se zabývá přehledem vědeckých poznatků, které prozrazují, že mikrovlny působí na každou potravinu jiným způsobem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16806
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 22765


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pekníková_2011_bp.pdf 1.456Mb PDF Zobrazit/otevřít
pekníková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pekníková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet