Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

Show simple item record

dc.contributor.advisor Brachtl, Václav
dc.contributor.author Vítková, Marie
dc.date.accessioned 2012-03-10T01:45:56Z
dc.date.available 2012-03-10T01:45:56Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16744
dc.description.abstract Cílem této práce je popsat funkce a využití zlepšujícího přípravku v pekařské a cukrářské výrobě. Bakalářská práce vysvětluje působení zlepšujících přípravků při výrobě v pekárně a cukrárně. Jsou popsány počátky použití zlepšujícího přípravku a obsah jeho hlavních složek, kompletní směsi a příklady některých používaných směsí u nás. Také je okrajově zmíněna charakteristika cukrářské a pekařské výroby. V závěru práce je popsán technologický postup výroby chleba s použitím kompletní směsi. cs
dc.format 46 s. cs
dc.format.extent 1326957 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: zlepšující přípravek cs
dc.subject Diapol cs
dc.subject pekařská a cukrářská výroba cs
dc.subject kompletní směs cs
dc.subject IREKS - ENZYMA cs
dc.subject Keywords: improving product en
dc.subject Diapol en
dc.subject bakery and confectionery production en
dc.subject a complete mixture en
dc.subject IREKS - Enzymes en
dc.title Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě cs
dc.title.alternative Use of Improving Additives in Bakery and Confectionery Production en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rieglová, Jana
dc.date.accepted 2011-06-09
dc.description.abstract-translated The aim of this paper is to describe the function and application of improvements in the bakery and confectionery production. Bachelor thesis explains the effect of improving products in the manufacture of bakery and confectionery. It describes the origins of improving the use and content of its main components, a complete mixture and some examples of mixtures used in this country. Also characteristic is mentioned in passing pastry and bakery production. The conclusion describes a technological process of making bread using the complete mixture. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22699
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
vítková_2011_bp.pdf 1.265Mb PDF View/Open
vítková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
vítková_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account