dc.contributor.advisor |
Brachtl, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Vítková, Marie
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T01:45:56Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T01:45:56Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16744
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce je popsat funkce a využití zlepšujícího přípravku v pekařské a cukrářské výrobě. Bakalářská práce vysvětluje působení zlepšujících přípravků při výrobě v pekárně a cukrárně. Jsou popsány počátky použití zlepšujícího přípravku a obsah jeho hlavních složek, kompletní směsi a příklady některých používaných směsí u nás. Také je okrajově zmíněna charakteristika cukrářské a pekařské výroby. V závěru práce je popsán technologický postup výroby chleba s použitím kompletní směsi. |
cs |
dc.format |
46 s. |
cs |
dc.format.extent |
1326957 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Klíčová slova: zlepšující přípravek
|
cs |
dc.subject |
Diapol
|
cs |
dc.subject |
pekařská a cukrářská výroba
|
cs |
dc.subject |
kompletní směs
|
cs |
dc.subject |
IREKS - ENZYMA
|
cs |
dc.subject |
Keywords: improving product
|
en |
dc.subject |
Diapol
|
en |
dc.subject |
bakery and confectionery production
|
en |
dc.subject |
a complete mixture
|
en |
dc.subject |
IREKS - Enzymes
|
en |
dc.title |
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě |
cs |
dc.title.alternative |
Use of Improving Additives in Bakery and Confectionery Production |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rieglová, Jana |
|
dc.date.accepted |
2011-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this paper is to describe the function and application of improvements in the bakery and confectionery production. Bachelor thesis explains the effect of improving products in the manufacture of bakery and confectionery. It describes the origins of improving the use and content of its main components, a complete mixture and some examples of mixtures used in this country. Also characteristic is mentioned in passing pastry and bakery production. The conclusion describes a technological process of making bread using the complete mixture. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22699
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|