Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě |
Autor: |
Vítková, Marie
|
Vedoucí: |
Brachtl, Václav
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce je popsat funkce a využití zlepšujícího přípravku v pekařské a cukrářské výrobě. Bakalářská práce vysvětluje působení zlepšujících přípravků při výrobě v pekárně a cukrárně. Jsou popsány počátky použití zlepšujícího přípravku a obsah jeho hlavních složek, kompletní směsi a příklady některých používaných směsí u nás. Také je okrajově zmíněna charakteristika cukrářské a pekařské výroby. V závěru práce je popsán technologický postup výroby chleba s použitím kompletní směsi. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16744
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22699
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet