Tuky a jejich výskyt v obilovinách

DSpace Repository

Language: English čeština 

Tuky a jejich výskyt v obilovinách

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Staňková, Tereza
dc.date.accessioned 2012-03-10T00:41:01Z
dc.date.available 2012-03-10T00:41:01Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16658
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na stanovení obsahu tuku v jednotlivých druzích obilovin. Teoretická část obsahuje charakteristiky vybraných druhů obilovin, popis anatomické stavby a chemického složení obilného zrna. V experimentální části je uvedeno stanovení obsahu sušiny a tuku u jednotlivých druhů obilovin. cs
dc.format 49 s. (59 436 znaků) cs
dc.format.extent 1174025 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject obiloviny cs
dc.subject tuk cs
dc.subject sušina cs
dc.subject cereals en
dc.subject fat en
dc.subject dry matter en
dc.title Tuky a jejich výskyt v obilovinách cs
dc.title.alternative The determination of fat in cereals en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2011-06-13
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on determination of fat content in individual kinds of cereals. The theoretical part contains characteristic of selected species of cereals, a description of anatomical and chemical structure of grains. In experimental part the determination dry matter content and fat content in an individual kinds of cereals are presented. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22781
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
staňková_2011_bp.pdf 1.119Mb PDF View/Open
staňková_2011_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open
staňková_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account