Způsoby konzervace hub

DSpace Repository

Language: English čeština 

Způsoby konzervace hub

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Lacinová, Ilona
dc.date.accessioned 2012-03-09T23:20:24Z
dc.date.available 2012-03-09T23:20:24Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16533
dc.description.abstract Práce je zaměřena na metody konzervace hub, zejména v průmyslu. Obsahem je charakterizovat houby z botanického hlediska, dále popsat chemické složení hub a jejich význam z potravinářského hlediska. Práce se také zabývá otravami a potížemi, které způsobují jedovaté houby nebo houby nedostatečně upravené před konzumací. Důraz je kladen na houby vhodné k průmyslovému zpracování a na samotné způsoby konzervace. V práci jsou také popsány i jednotlivé konzervační technologie nejen v průmyslu, ale i v domácnosti. cs
dc.format 50 cs
dc.format.extent 1154453 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konzervace hub cs
dc.subject morfologie hub cs
dc.subject konzervační metody cs
dc.subject conservation of fungi en
dc.subject fungal morphology en
dc.subject conservation methods en
dc.title Způsoby konzervace hub cs
dc.title.alternative Methods of preservation of mushrooms en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2011-06-14
dc.description.abstract-translated The work focuses on fungi conservation methods, particularly in industry. The content is to characterize the fungi of botanical terms, then describe the chemical composition of fungi and their importance in terms of food. Work is also considered a nuisance and health issues that are causing poisonous mushrooms or mushrooms before eating poorly prepared. Em-phasis is placed on fungi suitable for processing and preservation methods on itself. The paper also describes the various conservation technologies not only in industry but also in the household en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22709
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
lacinová_2011_bp.pdf 1.100Mb PDF View/Open
lacinová_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
lacinová_2011_op.pdf 64.30Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account