Způsoby konzervace hub

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Způsoby konzervace hub

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Způsoby konzervace hub
Autor: Lacinová, Ilona
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Práce je zaměřena na metody konzervace hub, zejména v průmyslu. Obsahem je charakterizovat houby z botanického hlediska, dále popsat chemické složení hub a jejich význam z potravinářského hlediska. Práce se také zabývá otravami a potížemi, které způsobují jedovaté houby nebo houby nedostatečně upravené před konzumací. Důraz je kladen na houby vhodné k průmyslovému zpracování a na samotné způsoby konzervace. V práci jsou také popsány i jednotlivé konzervační technologie nejen v průmyslu, ale i v domácnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16533
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22709


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
lacinová_2011_bp.pdf 1.100Mb PDF Zobrazit/otevřít
lacinová_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
lacinová_2011_op.pdf 64.30Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet