Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rieglová, Jana
dc.contributor.author Procházková, Marie
dc.date.accessioned 2012-03-09T19:13:40Z
dc.date.available 2012-03-09T19:13:40Z
dc.date.issued 2011-08-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16207
dc.description.abstract Ve své bakalářské práci jsem se zabývala významem mléka ve výživě člověka a problematikou laktosové intolerance. Zaměřila jsem se na možnosti náhrady mléka při této metabolické poruše, která je u nás i ve světě poměrně rozšířená. Je zde popsáno mléko jeho složení, zpracování a úprava, laktosová intolerance a sója. cs
dc.format 48 s. (67 457 znaků) cs
dc.format.extent 1063598 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mléko cs
dc.subject laktosová intolerance cs
dc.subject sója cs
dc.subject milk en
dc.subject lactose intolerance en
dc.subject soy en
dc.title Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě cs
dc.title.alternative Milk and its Possible Replacement in the Diet en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rumíšková, Marie
dc.date.accepted 2011-08-31
dc.description.abstract-translated In my thesis, I discussed the importance of milk in human nutrition and the problems of lactose intolerance. I focused on the possibility of replacement of milk with this metabolic disorder, which is widespread in the Czech republic as well as abroad. I described the composition of milk, its processing and modification, lactose intolerance and soy. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 15208
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade E


Files in this item

Files Size Format View
procházková_2011_bp.pdf 1.014Mb PDF View/Open
procházková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
procházková_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account