Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě |
| Autor: |
Procházková, Marie
|
| Vedoucí: |
Rieglová, Jana
|
|
Abstrakt:
|
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala významem mléka ve výživě člověka a problematikou laktosové intolerance. Zaměřila jsem se na možnosti náhrady mléka při této metabolické poruše, která je u nás i ve světě poměrně rozšířená. Je zde popsáno mléko jeho složení, zpracování a úprava, laktosová intolerance a sója. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16207
|
|
Datum:
|
2011-08-04 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
15208
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet