Biopotraviny z pohledu evropské a domácí legislativy.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Biopotraviny z pohledu evropské a domácí legislativy.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sukovitá, Marcela
dc.contributor.author Maliňáková, Iveta
dc.date.accessioned 2012-03-09T15:19:52Z
dc.date.available 2012-03-09T15:19:52Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15952
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na téma biopotravin z legislativního hlediska v České republice a Evropské Unii. V práci je popsána charakteristika ekologického zemědělství a biopotravin. Dále popisuje podmínky jejich značení, subjekty zabývající se jejich kontrolou, výrobu a distribuci biopotravin do tržní sítě. cs
dc.format 36 s. cs
dc.format.extent 1338966 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Biopotraviny cs
dc.subject ekologické zemědělství cs
dc.subject Evropská unie cs
dc.subject Česká republika cs
dc.subject označování cs
dc.subject kontrola cs
dc.subject evropské hospodářské společenství cs
dc.subject Organic food en
dc.subject Organic farming en
dc.subject European Union en
dc.subject Czech Republic en
dc.subject labeling en
dc.subject kontrol en
dc.subject European Economic Community en
dc.title Biopotraviny z pohledu evropské a domácí legislativy. cs
dc.title.alternative Whole foods from the perspective of European and domestic legislative en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Brachtl, Václav
dc.date.accepted 2011-06-15
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is oriented on organic food from the Czech and European legislative point. There is described the characteristic of organic farming and organic food. It describes also the conditions of their markings, the bodies to control the production and distribution of organic products to the market. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22731
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
maliňáková_2011_bp.pdf 1.276Mb PDF View/Open
maliňáková_2011_vp.zip 67.67Kb Unknown View/Open
maliňáková_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account