dc.contributor.advisor |
Sukovitá, Marcela
|
|
dc.contributor.author |
Maliňáková, Iveta
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T15:19:52Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T15:19:52Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15952
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na téma biopotravin z legislativního hlediska v České republice a Evropské Unii. V práci je popsána charakteristika ekologického zemědělství a biopotravin. Dále popisuje podmínky jejich značení, subjekty zabývající se jejich kontrolou, výrobu a distribuci biopotravin do tržní sítě. |
cs |
dc.format |
36 s. |
cs |
dc.format.extent |
1338966 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Biopotraviny
|
cs |
dc.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
Evropská unie
|
cs |
dc.subject |
Česká republika
|
cs |
dc.subject |
označování
|
cs |
dc.subject |
kontrola
|
cs |
dc.subject |
evropské hospodářské společenství
|
cs |
dc.subject |
Organic food
|
en |
dc.subject |
Organic farming
|
en |
dc.subject |
European Union
|
en |
dc.subject |
Czech Republic
|
en |
dc.subject |
labeling
|
en |
dc.subject |
kontrol
|
en |
dc.subject |
European Economic Community
|
en |
dc.title |
Biopotraviny z pohledu evropské a domácí legislativy. |
cs |
dc.title.alternative |
Whole foods from the perspective of European and domestic legislative |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Brachtl, Václav |
|
dc.date.accepted |
2011-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is oriented on organic food from the Czech and European legislative point. There is described the characteristic of organic farming and organic food. It describes also the conditions of their markings, the bodies to control the production and distribution of organic products to the market. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22731
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|