Vliv klimatických podmínek na kvalitu medu.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv klimatických podmínek na kvalitu medu.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Kratochvílová, Dagmar
dc.date.accessioned 2012-03-09T11:11:25Z
dc.date.available 2012-03-09T11:11:25Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15628
dc.description.abstract Cílem mé bakalářské práce je zabývat se včelstvem a jeho produkty (medem, pylem, propolisem, voskem, včelím jedem a mateří kašičkou). Přínosem práce je popis klimatických podmínek pro výrobu včelích produktů. cs
dc.format 62 s. cs
dc.format.extent 2402159 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: Klimatické podmínky cs
dc.subject včela medonosná cs
dc.subject Apis mellifera cs
dc.subject med cs
dc.subject pyl cs
dc.subject vosk cs
dc.subject propolis cs
dc.subject včelí jed cs
dc.subject mateří kašička cs
dc.subject Keywords: climatic conditions en
dc.subject honey bee en
dc.subject honey en
dc.subject pollen en
dc.subject wax en
dc.subject propolis en
dc.subject bee poison en
dc.subject royal jelly en
dc.title Vliv klimatických podmínek na kvalitu medu. cs
dc.title.alternative The Influence of Climatic Conditions on the Quality of Honey en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2011-06-10
dc.description.abstract-translated The target of my bachelor work was to deal with a colony of bees and its products ? honey, pollen, propolis, wax, bee poison and royal jelly. The benefit of my work is the proposal of climatic conditions for production of bee's products. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22688
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
kratochvílová_2011_bp.pdf 2.290Mb PDF View/Open
kratochvílová_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
kratochvílová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account