Vliv klimatických podmínek na kvalitu medu.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv klimatických podmínek na kvalitu medu.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv klimatických podmínek na kvalitu medu.
Autor: Kratochvílová, Dagmar
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem mé bakalářské práce je zabývat se včelstvem a jeho produkty (medem, pylem, propolisem, voskem, včelím jedem a mateří kašičkou). Přínosem práce je popis klimatických podmínek pro výrobu včelích produktů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15628
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22688


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kratochvílová_2011_bp.pdf 2.290Mb PDF Zobrazit/otevřít
kratochvílová_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kratochvílová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet