Využití umělého nosu v senzorické analýze

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití umělého nosu v senzorické analýze

Show simple item record

dc.contributor.advisor Fišera, Miroslav
dc.contributor.author Hasil, Radim
dc.date.accessioned 2012-03-09T08:40:22Z
dc.date.available 2012-03-09T08:40:22Z
dc.date.issued 2011-08-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15395
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá historii a principem fungování umělého nosu v senzorické analýze. Cílem bakalářské práce je srovnání senzorické analýzy pomocí elektronického nosu a lidských smyslů člověka. Dále se bakalářská práce zabývá směrem vývoje elektronických nosů. cs
dc.format 44s.(55 566 znaků) cs
dc.format.extent 1054260 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject nos cs
dc.subject jazyk cs
dc.subject senzor cs
dc.subject chromatografie cs
dc.subject senzorická analýza cs
dc.subject nose en
dc.subject tongue en
dc.subject sensor en
dc.subject chromatography en
dc.subject sensory analysis en
dc.title Využití umělého nosu v senzorické analýze cs
dc.title.alternative The Application of an Artificial Nose in Sensory Analysis en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2011-08-31
dc.description.abstract-translated Bachelor's thesis deal about into the history and principles of functioning of the artificial nose in sensory analysis. The goal of this paper was to compare sensory analysis using the electrical nose with the actual experience of human senses. Also the future development of electrical noses is discussed. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22706
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
hasil_2011_bp.pdf 1.005Mb PDF View/Open
hasil_2011_vp.pdf 64.14Kb PDF View/Open
hasil_2011_op.pdf 62.81Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account