Využití umělého nosu v senzorické analýze

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití umělého nosu v senzorické analýze

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití umělého nosu v senzorické analýze
Autor: Hasil, Radim
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá historii a principem fungování umělého nosu v senzorické analýze. Cílem bakalářské práce je srovnání senzorické analýzy pomocí elektronického nosu a lidských smyslů člověka. Dále se bakalářská práce zabývá směrem vývoje elektronických nosů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15395
Datum: 2011-08-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 22706


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hasil_2011_bp.pdf 1.005Mb PDF Zobrazit/otevřít
hasil_2011_vp.pdf 64.14Kb PDF Zobrazit/otevřít
hasil_2011_op.pdf 62.81Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet