dc.contributor.advisor |
Hanuštiak, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Krejčiříková, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T06:24:27Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T06:24:27Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14117
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se v teoretické části zabývá stručně historii vinařství a především pak technologií výroby vína. V praktické části stanovujeme některé z ukazatel jakosti a zdra-votní nezávadnosti vybraných vzork vín s cílem zjistit, jaké jsou možnosti stanovení těchto ukazatel v podmínkách laboratoří na UTB ve Zlíně. |
cs |
dc.format |
66 s., 3 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1946043 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
víno
|
cs |
dc.subject |
ukazatele jakosti
|
cs |
dc.subject |
biogenní aminy
|
cs |
dc.subject |
wine
|
en |
dc.subject |
quality indicators
|
en |
dc.subject |
biogenic amines
|
en |
dc.title |
Stanovení ukazatelů jakosti a zdravotní nezávadnosti vína |
cs |
dc.title.alternative |
Determination of the quality and the health indicators of wine |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2010-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis is the theoretical part with a brief history of wine and especially the technology of wine production. The practical part sets out some of the indicators of quality and safety of health selected wine samples to determine the possibilities of setting these parameters in laboratory conditions at UTB in Zlín. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14567
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
C |
|