Stanovení ukazatelů jakosti a zdravotní nezávadnosti vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení ukazatelů jakosti a zdravotní nezávadnosti vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení ukazatelů jakosti a zdravotní nezávadnosti vína
Autor: Krejčiříková, Tereza
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Tato diplomová práce se v teoretické části zabývá stručně historii vinařství a především pak technologií výroby vína. V praktické části stanovujeme některé z ukazatel jakosti a zdra-votní nezávadnosti vybraných vzork vín s cílem zjistit, jaké jsou možnosti stanovení těchto ukazatel v podmínkách laboratoří na UTB ve Zlíně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14117
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 14567


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krejčiříková_2010_dp.pdf 1.855Mb PDF Zobrazit/otevřít
krejčiříková_2010_vp.doc 31Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krejčiříková_2010_op.doc 33.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet