Stanovení ukazatelů jakosti a zdravotní nezávadnosti vína
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Stanovení ukazatelů jakosti a zdravotní nezávadnosti vína |
| Autor: |
Krejčiříková, Tereza
|
| Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce se v teoretické části zabývá stručně historii vinařství a především pak technologií výroby vína. V praktické části stanovujeme některé z ukazatel jakosti a zdra-votní nezávadnosti vybraných vzork vín s cílem zjistit, jaké jsou možnosti stanovení těchto ukazatel v podmínkách laboratoří na UTB ve Zlíně. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14117
|
|
Datum:
|
2010-05-20 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
14567
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet